EIX osteopatia

Amb tú des del primer moment

AVÍS LEGAL

El present Avís Legal recull les condicions generals que regeixen l’accés al domini eixosteopatia.cat. L’ús de qualsevol pàgina o servei d’aquest web implica l’expressa i plena acceptació d’aquestes condicions generals, sense perjudici de les condicions particulars que poguessin aplicar-se als serveis concrets del mateix.

1. Dades

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI), a continuació s’exposen les dades identificatives.

DENOMINACIÓ SOCIALNuri Martínez Claret (EIX OSTEOPATIA)
NIF39345997-N
TELÈFON(+34) 93 877 01 90
CORREU ELECTRÒNICinfo@eixosteopatia.cat
DOMICILI SOCIALc/ Sant Francesc d’Assís, 31
08251 Santpedor (Barcelona)

2. Propietat intel·lectual

El codi font, els dissenys gràfics i els textos, imatges, fotografies, gràfics, logotips, icones, textures, sons, vídeos, animacions, software, així com la informació i els continguts o components que es recullen al web estan protegits a favor de EIX OSTEOPATIA per la legislació sobre els drets de propietat intel·lectual i industrial. L’usuari pot utilitzar exclusivament el material que aparegui en aquest web pel seu ús personal i privat, quedant prohibida la reproducció i/o publicació, total o parcial, dels continguts, ni el seu tractament informàtic, transmissió, distribució, difusió o modificació, amb finalitats comercials o il·lícites. Aquest web està subjecte a una Llicència Creative Commons.

En cap cas o supòsit, EIX OSTEOPATIA es farà responsable o respondrà de les molèsties, danys o perjudicis que els continguts generats o introduïts per altres usuaris, sigui quin sigui el seu suport, puguin causar per qualsevol motiu. EIX OSTEOPATIA podrà efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions sobre la informació i els continguts del web, així com la seva configuració, estructura i presentació.

3. Protecció de dades de caràcter personal

En el marc del compliment de la legislació vigent, recollida a la Llei Orgànica 10/1999, del 13 de Desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), les vostres dades seran incloses a l’arxiu automatitzat propietat de EIX OSTEOPATIA, i vostè en tindrà dret a l’accés, rectificació, oposició i cancel·lació remetent-nos una carta a Eix Osteopatia, Sant Francesc d’Assís nº31 08251 Santpedor (Barcelona). EIX OSTEOPATIA ha adoptat les mesures tècniques segons la normativa vigent, i ha adoptat els nivells de seguretat adequats a les dades que es faciliten per evitar-ne la pèrdua o l’accés no autoritzat.

4. Altres

EIX OSTEOPATIA es compromet a no realitzar publicitat enganyosa. A aquests efectes, per tant, no seran considerats com publicitat enganyosa les errades formals o numèriques que puguin trobar-se en les diferents seccions del web, produïdes com a conseqüència d’un manteniment defectuós. Tanmateix, EIX OSTEOPATIA es compromet a corregir les errades tan aviat com en tingui coneixement.

EIX OSTEOPATIA no serà responsable de la integritat, veracitat i licitud dels continguts dels enllaços (links) i hipertext que possibiliten, a través del web, accedir a prestacions i serveis oferts per tercers. EIX OSTEOPATIA tampoc serà responsable dels danys i perjudicis produïts o que puguin produir-se, sigui quina sigui la seva naturalesa, que es derivin d’un mal ús del web.

EIX OSTEOPATIA no es responsabilitza de l’ús il·legítim que terceres persones puguin fer dels noms de marca, noms de producte o marques comercials que, no sent propietat de EIX OSTEOPATIA, apareguin al web.

En definitiva, l’usuari és l’únic responsable de l’ús que realitzi dels serveis i continguts inclosos en aquest web.